Найважливіші цифри і цитати вівторка, 28 липня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 28 липня

740
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 28 липня:
  • МВФ підтвердив намір до 31 липня схвалити виділення Україні чергового траншу
  • Аудит в ДП “Укрспирт” виявив порушень на понад 3 млрд грн
  • Україна планує збільшити імпорт газу з Європи до 40 млн куб. м. на добу
  • Львів має намір залучити € 4,5 млн кредиту від ЄБРР на придбання трамваїв
Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський про інвестиції в першу платну дорогу
“Ми завершили першу стадію перекваліфікації. Ми отримали дві пропозиції. Одне від консорціуму українських компаній, одне – від французької компанії. Наступний етап – це до вересня ми будемо співпрацювати з цими двома групами, будемо проговорювати, яким чином, яка форма буде фінансування і який може бути договір”.
Міністр фінансів Наталія Яресько про другий транш МВФ
“На тому тижні ми завершили перший перегляд програми з МВФ і направили оновлене лист про наміри до директора-розпорядника банку МВФ Крістін Лагард. Цей крок відкриває перед Україною можливості щодо можливості призначення ради директорів МВФ, за результатами якого Україна може бути наданий другий транш кредиту фондом обсягом $1,7 млрд”.
Фінансовий аналітик агентства “Експерт-Рейтинг” Віталій Шапран про курс гривні
“Зараз проти курсу гривні грають: падаюча економіка і обсяги експорту, хитке перемир’я в зоні АТО, мінімальна ймовірність зриву переговорів про реструктуризацію з власниками українських єврооблігацій. Залежно від поєднання цих факторів і позиції МВФ по Україні, ми будемо бачити зміну курсу гривні. До вересеня 2015 р.на міжбанку він, ймовірно, буде перебувати в коридорі 20-25 грн за долар”.
Прем’єр-міністр Арсеній Яценюк про бюджеті на 2016 рік
“Бюджет 16-го буде ще складніше, ніж бюджет 15-го. Це пов’язано з істотним зниженням доходів від Національного банку України, яке оцінюється в 40 млрд грн, і скасуванням додаткового імпортного збору, який приніс 17,5 млрд грн”.
Торговий представник України Наталія Микольська про спрощення умов для ведення бізнесу в Україні
“У цій сфері зайнято надвелика кількість людей. І від того, як сумлінно і професійно вони будуть працювати, залежить добробут всієї України і щоденний добробут кожного з нас. Тому Мінекономрозвитку щодня відкрито для спілкування з усіма представниками галузі, щоб зробити її привабливою як для внутрішніх , так і для зовнішніх інвесторів “.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас