Майк Тайсон незабаром представить Bitcoin-банкомат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Майк Тайсон незабаром представить Bitcoin-банкомат

Фінтех і Картки
841
Один з найвідоміших і впізнаваних боксерів в історії світового боксу Майк Тайсон незабаром представить Bitcoin-банкомат у Лас-Вегасі.
У ці вихідні 4890000 читачів твіттера «Залізного» Майка побачили посилання на сайт Bitcoin-банкомату, який колишній чемпіон представить в серпні цього року.
«Найшвидший нокаут Майка Тайсона в рингу був за 30 секунд. Bitcoin-банкомат Майка Тайсона може перевести ваші гроші в біткоіни за 20 секунд », – повідомляється на новому сайті.
Тим не менш, деякі люди з Bitcoin-спільноти стурбовані партнерами Тайсона з якими він об’єднався для впровадження нового бізнесу. Авторські права на сторінці сайту пов’язані з компанією Bitcoin Direct, що займається Bitcoin-банкоматами.
При цьому основний пакет акцій належить компанії Conexus Cattle Corp., яка працює з великою рогатою з худобою. І хоча Bitcoin Direct стверджує, що їх банкомати встановлені в Нью-Йорку і Монреалі, у них немає свого сайту.
Як повідомлялося раніше, виробник Bitcoin-банкоматів Robocoin впровадив у свої пристрої функцію відправки грошових переказів по всьому світу – на будь-який інший банкомат або рахунок торговця.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас