GM вкладе $5 млрд у створення лінійки автомобілів для країн, що розвиваються — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

GM вкладе $5 млрд у створення лінійки автомобілів для країн, що розвиваються

Технології&Авто
302
Американська General Motors (GM), що займає третє місце серед провідних світових автовиробників, планує вкласти $5 млрд у створення нової лінійки автомобілів під брендом Chevrolet для найбільш швидкозростаючих ринків, а також розширити партнерство з китайською SAIC Motor.
GM і SAIC мають намір створити абсолютно нову концепцію автомобілів і нові двигуни для машин, які будуть збиратися в чотирьох країнах (Китаї, Бразилії, Індії та Мексиці) з використанням значної кількості локально вироблених компонентів.
Починаючи з 2019 року нові моделі замінять існуючі автомобілі B і С класу, що продаються GM на ринках країн, що розвиваються. GM і SAIC очікують продажі нових моделей на рівні до 2 млн автомобілів на рік до кінця 2030 року. Однак партнери не планують поставляти ці машини в США або Європу.
При цьому, за словами президента GM Дена Аммана, концерн вирішив скоротити активність в Росії, Індонезії і Таїланді, оскільки на цих ринках надто складно забезпечити високу рентабельність, або, як у випадку РФ, інвестиції в них пов’язані з надмірно високими ризиками.
У період з 2030 emerging markets будуть забезпечувати до 88% зростання світових продажів легкових автомобілів, вважають в GM.
За матеріалами:
Financial Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас