На заправках Shell можна буде розплатитися через PayPal — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На заправках Shell можна буде розплатитися через PayPal

Фінтех і Картки
497
Нафтогазова компанія Shell почала співпрацювати з міжнародною системою онлайн-платежів PayPal для розширення своєї послуги оплати палива на нових автозаправних станціях.
У компанії Shell відзначили, що співпраця з PayPal є прямою відповіддю клієнтам компанії, які хотіли використати послугу, що дозволяє швидше і простіше здійснювати оплату за бензин.
Тепер за допомогою послуги «Fill Up and Pay» користувачі можуть завантажити на свої мобільні пристрої додаток Shell і прив’язати до нього свій рахунок в системі PayPal. Для безпеки можна також встановити п’ятизначний пароль.
Після того, як користувачі приїдуть на автозаправну станцію Shell, їм необхідно буде включити мобільний додаток, і вийти з машини, щоб вставити пістолет в бензобак. Після чого автомобіль можна заправляти до встановленого ліміту користувача або до повного бака.
Коли бензобак буде заповнений, мобільний додаток переведе кошти, необхідні для оплати палива. Крім того, у додатку будуть збережуться всі чеки та накопичувальні бали.
Нагадаємо, що нещодавно директор відділу мобільної комерції PayPal (Великобританія) Роб Харпер на конференції PayExpo в Лондоні розповів про тенденції на ринку платежів і стрімкому зростанні мобільних розрахунків.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас