Австралія допоможе Україні з проектом підземної газифікації вугілля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралія допоможе Україні з проектом підземної газифікації вугілля

Енергетика
706
Україна та Австралія почнуть співпрацю з підземної газифікації вугілля в Україні. 27 липня 2015 в Києві сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства енергетики та вугільної промисловості.
Як наголошується в повідомленні, в документі йдеться про початок підготовки українсько-австралійського проекту підземної газифікації вугілля в Україні. Роботу над проектом підготовки проводитимуть компанії «Linc Energ LTD» та «Bond Bros Contrating Pty Limited» (Австралія) спільно з Міністерством енергетики та вугільної промисловості України.
«Це перший Меморандум з Австралією, сподіваємося розширити нашу співпрацю в інших сферах енергетики», – зазначив Перший заступник Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Мартиненков.
За словами голови правління «Linc Energy LTD» Пітера Бонда, «проект відкриває шлях до енергетичної незалежності України».
У свою чергу Посол Австралії в Україні Дуглас Трапетт додав, що «цей проект є одним з найбільш обнадійливих і перспективних проектів торговельного та інвестиційного співробітництва між Австралією і Україною», підкреслюється в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас