BlackBerry купує розробника комунікаційних систем для державних органів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BlackBerry купує розробника комунікаційних систем для державних органів

Фондовий ринок
329
BlackBerry оголосила про придбання AtHoc, каліфорнійської компанії-розробника термінових тривожних комунікаційних систем для державних органів, військових структур та інших організацій.
Програмне забезпечення AtHoc розроблено для того, щоб забезпечити обмін “особливо важливою інформацією про події у режимі реального часу”.
Безпечна програмна платформа забезпечує стійкий обмін невідкладною інформацією між пристроями, організаціями та населенням.
AtHoc також є і крос-платформою, з підтримкою на iOS, Android, ПК, радіо, IP-телефонії, ППК і датчиків.
Вся суть цієї платформи полягає в передачі важливої ​​інформації, незалежно від її кінцевого пункту. Компанія вже працює з Міністерством Оборони США та Агентством національної безпеки, так що на даний момент вона володіє вражаючим послужним списком.
Технології AtHoc будуть інтегровані в корпоративний портфель BlackBerry, включаючи і BBM Meetings – орієнтовану на бізнесменів версію популярного месенджера компанії.
Це дозволить використовувати передачу відео або повідомлень для забезпечення співробітництва в реальному часі з метою запобігання критичних ситуацій.
“AtHoc і BlackBerry поділяють спільне бачення безпечного світу,” – говорить Гай Міaснік, президент і виконавчий директор компанії AtHoc.
“Такі установи, як федеральні і територіальні відомства, комерційні підприємства залежать від якісного зв’язку, яку надає AtHoc. Стаючи частиною BlackBerry, нам випадає шанс розвиватися більш активно для того, щоб розширити глобальну досяжність і представити нові додатки для платформи AtHoc, і в той же час продовжувати працювати на наш уряд і корпоративних клієнтів”. Перед інтеграцією продуктів і персоналу компанії також повинні завершити сам процес придбання, який проходитиме на звичайних умовах. Очікується, що операція буде завершена в третьому фінансовому кварталі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас