В Google Maps з'явився інструмент, який покаже, де і коли ви були — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Google Maps з'явився інструмент, який покаже, де і коли ви були

Технології&Авто
1095
Тепер, якщо детектив запитає вас, де ви були 24 липня 2015 р, вам не потрібно буде напружувати пам’ять. Досить зайти в Google Maps.
Вчора в картах від «Корпорації добра» з’явився інструмент Your Timeline, який пам’ятає всі місця, в яких ви були і коли ви там були, і готовий показати це на карті (таким чином, або забезпечивши вам алібі, або викривши остаточно). Для того, щоб сервіс був доступний, потрібно включити функцію Locations History, яка збирає інформацію про місцезнаходження пристрою.
Визначення місця розташування працює навіть при відключеному GPS. Крім переміщень, сервіс також знає, які фотографії користувач робив у тому чи іншому місці за допомогою Google Photos. Така функція може бути корисна для мандрівників. Your Timeline доступний як для перегляду в Android, якщо у користувача включений режим передачі даних про місцезнаходження, так і на персональному комп’ютері через веб-браузер.
В Google запевняють, що вся інформація про історію переміщення користувача приватна, і відображається тільки в його обліковому записі. Історію переміщень можна завантажити на свій комп’ютер, редагувати або видалити. Враховуючи те, з якою підозрою багато користувачів відносяться до збору відомостей про себе різними інтернет-сервісами, дана можливість досить затребувана.
Нагадаємо, контролювати збір інформації про себе можна також за допомогою нового інструменту Google «Мій аккаунт». У ньому зручно не тільки убезпечити свої дані в інтернеті, але також робити саму звичайну кастомізацію – налаштовувати мову інтерфейсу, обсяг хмарного сховища або пов’язані програми.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас