Microsoft купує розробника засобів хмарної безпеки Adallom — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft купує розробника засобів хмарної безпеки Adallom

Фондовий ринок
241
Інформаційне агентство Reuters, з посиланням на фінансову газету Calcalist, повідомило про плани Microsoft Corp придбати за $320 млн ізраїльську компанію Adallom, що спеціалізується на питаннях безпеки для хмарних структур.
Газета стверджує, що Adallom, що розробляє рішення щодо забезпечення безпеки даних в хмарних сховищах, буде в центрі бізнесу з кібербезпеки Microsoft в Ізраїлі.
На жаль, Adallom поки недоступна для коментарів, а представник Microsoft в Ізраїлі відмовився повідомити що-небудь з цього приводу.
За останній час американська технологічна компанія зробила кілька придбань в Ізраїлі, включаючи розробника програмного забезпечення з безпеки Aorato за $200 млн. Також були придбані фірма з аналізу текстів Equivio і розробник технології цифрового пера для мобільних пристроїв N-trig.
Компанія Adallom була заснована в 2012 році. Її штат в даний час налічує 80 осіб. Для реалізації своїх планів компанії вдалося залучити інвестиції в межах $50 млн. У число її інвесторів входять венчурні фонди Sequoia Capitol і European Index Ventures, а також EMC Corp і Hewlett-Packard.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас