Moody's пояснило, чому відкликало рейтинги ОТП Банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Moody's пояснило, чому відкликало рейтинги ОТП Банку

Фондовий ринок
1086
Міжнародне рейтингове агентство Moody’s Investors Service відкликало рейтинги ПАТОТП Банк” (Київ) з бізнес-причин агентства, повідомляється в прес-релізі Moody’s.
Згідно з документом, вказана дія стосується: довгострокового рейтингу депозитів в національній валюті на рівні “Caa2”, довгострокового рейтингу депозитів в іноземній валюті на рівні “Ca”, короткострокового рейтингу депозитів в національній та іноземній валюті Not Prime, довгострокового ризику контрагента на рівні “Caa3 ( cr) “, короткострокового ризику контрагента – Not Prime (cr), довгострокового рейтингу депозитів за національною шкалою на рівні” В3.ua “, базової оцінки кредитоспроможності (BCA) на рівні” ca “і скоригованого BCA на рівні” caa2 “.
ОТП Банк (раніше – “Райффайзенбанк Україна”) заснований в 1998 році. Його єдиним акціонером є угорський OTP Bank Plc. ОТП Банк входить до банківської групи ОТП, до складу якої також входять ТОВОТП Факторинг Україна”, ТОВКУАОТП Капітал “, ТОВОТП Лізинг “і ТОВОТП Кредит “.
Згідно з даними Нацбанку України, на 1 квітня 2015 року з розміром загальних активів ОТП Банк займав 13-е місце (24,099 млрд грн) серед 133 діючих у країні банків.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас