«Яблучна» імперія пропонує інтегрувати сонячні батареї в тачпади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Яблучна» імперія пропонує інтегрувати сонячні батареї в тачпади

Технології&Авто
505
Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) розкрило інформацію про нову технологію Apple, призначену для підзарядки різних мобільних пристроїв та комп’ютерної периферії.
«Яблучна» імперія пропонує інтегрувати сонячні батареї в тачпади. Теоретично сонячні елементи можуть бути розташовані по всій поверхні сенсорної панелі Magic Trackpad або бездротової миші Magic Mouse. Це дозволить постійно генерувати енергію (за умови достатнього освітлення) і заряджати акумуляторну батарею.
Крім того, наголошується, що прозорі сонячні елементи можуть розташовуватися перед сенсорним дисплеєм гаджетів на зразок iPhone і iPad. Це дозволить істотно продовжити час автономної роботи смартфонів і планшетів, хоча і не позбавить повністю від необхідності підзарядки від електричної мережі.
Запропонована технологія також може знайти застосування в портативних комп’ютерах MacBook і кишенькових мультимедійних плеєрах.
Потрібно, втім, відзначити, що поки Apple тільки патентує описану систему і про можливі терміни її практичного застосування нічого не повідомляється.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас