Німеччина буде виробляти чіп для українського паспорта громадянина у вигляді ID-карти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина буде виробляти чіп для українського паспорта громадянина у вигляді ID-карти

Технології&Авто
1481
Німецька компанія “Інфінеон Технолоджіс” вироблятиме безконтактні чіпи для нового паспорта громадянина України у формі пластикової ID-карти.
Про це повідомили в прес-службі ДП “Поліграфічний комбінат” Україна “по виготовленню цінних паперів”.
“Виробником безконтактних чіпів для нового паспорта громадянина України у формі пластикової ID-карти стане німецька компанія” Інфінеон Технолоджіс “, яка є однією з найбільших виробників чіпів в європейській індустрії”, – повідомили на підприємстві.
Як відзначили в прес-службі компанії, відповідно до чинного законодавства в безконтактний чіп нового паспорта громадянина України буде вноситися інформація, що знаходиться на сторінці даних документа, біометричні дані, параметри особи, а також дані щодо забезпечення захисту інформації відповідно до рекомендацій ІКАО (Міжнародної організації цивільної авіації).
Директор поліграфічного комбінату “Україна” Максим Степанов упевнений, що новий паспорт громадянина України у формі ID-карти не поступатиметься якістю і надійностю захисту даних європейським ідентифікаційним документам.
За його словами, особливості вибраного безконтактного чіпа для нового паспорта полягають в тому, що крім функцій інтегрованого захисту та цифрової безпеки, чіпи “Інфінеон” серії SLE78 будуть містити флеш-пам’ять, яка дозволить уповноваженим органам вносити додаткову змінну інформацію (наприклад, з електронного цифрового підпису) навіть після видачі документа. Завдяки такій гнучкій технології, існує можливість додавати сервіси та послуги, визначені законодавством, протягом усього періоду експлуатації паспорта громадянина України нового зразка.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас