Про засідання Координаційної ради регіонів Ощадбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про засідання Координаційної ради регіонів Ощадбанку

235
Правління відкритого акціонерного товариства "Державний ощадний банк України", повідомив його голова Микола Суганяка, затвердило персональний склад Координаційної ради регіонів ВАТ "Ощадбанк" у кількості 8 чоловік. Головою ради призначений начальник Луганського обласного управління Ощадбанку Григорій Бородін. Його заступниками стали заступник голови правління банку Сергій Мішта і начальник Івано-Франківського облуправління Василь Кричук. Головним завданням Координаційної ради регіонів є забезпечення інтересів регіонів при розробці фінансової політики банку, а також його нормального функціонування з урахуванням регіональних особливостей.
Потребу для Ощадбанку у виборі такого формату координації діяльності своїх установ підтвердило вже перше засідання ради регіонів. А друге нещодавно відбулося в Луганську за участю членів правління, начальників регіональних управлінь і менеджерів провідних структурних підрозділів центрального апарату Ощадного банку. На засіданні Координаційної ради регіонів також були присутні перший заступник глави Луганської облдержадміністрації Валентин Дзонь та начальник Луганського територіального управління Національного банку України Олександр Луб’яницький.
За словами пана Суганяки, предметом дискусії було обрано одну з найактуальніших для державного банку тем. Учасники засідання зокрема всебічно розглянули основні проблеми та завдання ВАТ "Ощадбанк" на 2003 рік з огляду програми покращення діяльності та стратегічного розвитку банку. Великий інтерес у них викликала також практика роботи Луганського облуправління Ощадного банку України, де вміють концентрувати свої зусилля з мобілізації фінансових ресурсів на проведення активних операцій з прийнятним рівнем дохідності і ризику. Таким чином, підкреслив на завершення Микола Суганяка, створюються передумови для демократизації управління банківськими процесами в Ощадбанку й активного використання цінних здобутків, які є на місцях.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас