Visa хоче перетворити автомобіль в платіжний інструмент — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa хоче перетворити автомобіль в платіжний інструмент

Технології&Авто
325
Міжнародна платіжна система Visa тестує сервіс, який ще на один крок наблизить перехід до ери цифрових платежів. Завдяки новій розробці компанії, здійснювати оплату можна буде за допомогою системи платежів, вбудованої в автомобіль користувача.
Про свої плани Visa оголосила на конференції Mobile World Congress Shanghai 2015, що проходить з 15 по 17 липня в Шанхаї. Платіжна компанія має намір впровадити мобільні платежі в транспортні засоби споживачів, надавши їм ще більше зручності і можливостей при здійсненні безконтактних платежів.
“Visa визнає, що смарт-автомобілі та тренд Інтернету речей представляють відмінну можливість збільшити число платіжних операцій, що проводяться в мережі Visa”, – повідомляє Тім Слоун, віце-президент з платіжним інновацій в консультаційної компанії Mercator Advisory Group.
У світі набирає популярність використання мобільних пристроїв для здійснення оплати. Visa вирішила прискорити цей процес, розробивши платформу, на базі якої споживачі зможуть розплачуватися за широкий спектр товарів і послуг безпосередньо зі свого автомобіля.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас