Microsoft розробляє штучний інтелект, навчати який зможуть звичайні люди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft розробляє штучний інтелект, навчати який зможуть звичайні люди

Технології&Авто
653
Комп’ютер, здатний до самонавчання, може творити чудеса, на які людина просто не здатна. Нейронні системи на сьогоднішній день застосовуються у всіх великих технологічних компаніях для поліпшення пошукових алгоритмів, вдосконалення функцій визначення голосу, а також інших непростих завдань.
Основним недоліком машинного навчання є обмеження в тому, хто може управляти такою системою. На жаль, щоб «навчити» комп’ютер чого-небудь, необхідно мати дуже хороший навик програмування а також володіти іншою вузькоспеціальною професією.
Microsoft веде проект, який дозволить обійти дану проблему, і, в разі успіху, допоможе звичайним людям використовувати штучний інтелект для власних потреб. За допомогою машинного навчання співробітники медичних установ зможуть ставити більш точні діагнози з урахуванням факторів, які лікар не зміг врахувати, ресторатори зможуть складати більш вигідне меню, а спортивні тренери будуть здатні поліпшити процес підготовки команди до змагань.
Людині потрібно буде тільки надавати цифровій системі нові дані, тоді вона зможе скласти більш точний результат, з урахуванням усього попереднього «досвіду».
Керівництво Microsoft не розкриває деталей проекту і не вказує умови, за якими буде розповсюджуватися кінцевий продукт. При цьому нова система вже проходить закрите бета-тестування, і її автори дивляться в майбутнє з великим оптимізмом.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас