Інвесткомпанія Digital Future запускає агентство цифрового маркетингу для просування українців на Захід — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвесткомпанія Digital Future запускає агентство цифрового маркетингу для просування українців на Захід

Фінтех і Картки
480
Вчора на базі української інвесткомпанії Digital Future, яка відома угодами зі стартапом Jeapie і геймстудією Nravo, відкрилося агентство цифрового маркетингу Digital Bee.
Місія агентства – допомагати українським компаніям просувати свої продукти і послуги за кордоном.
У Digital Bee готові працювати як з великими клієнтами з бюджетами до $500 000 на рік, так і зі стартапами на умовах Smart-Money (надання маркетингових послуг за частку в бізнесі).
Експертиза агентства – робота по всіх етапах AARRR Customer Funnel (воронка продажів) на англо-мовних ринках, яку Digital Future розвивала всередині компанії, а тепер виводить в окремий бізнес.
За словами засновника і СЕО Digital Future Олексія Вітченко, інвесткомпанія останнім часом отримувала багато запитів від колег з проханням проконсультувати, допомогти, а то і взяти на себе частину роботи. Крім того, в пулі Digital Future з’явилися стартапи, яким потрібен хороший маркетинг. Так народилася ідея створення Digital Bee.
Про те, що в Україні з’явилася інвестиційна компанія Digital Future, стало відомо у вересні 2014 року. Тоді компанія оголосила про пошук українських стартапів для інвестування на ранніх стадіях у партнерстві з акселератором GrowthUp Дениса Довгополого.
Зазвичай Digital Future вкладає невеликі гроші – від $ 25 000 за 10-15%, але готові сильно збільшити суму в індивідуальних випадках.
Крім того, інвесткомпанія активно бере участь у різних ініціативах. Так, у червні Digital Future оголосила конкурс мобільних додатків. Переможці отримають від $ 20 000.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас