Міжнародний форум хакерів Darkode був закритий правоохоронцями з 18 країн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Міжнародний форум хакерів Darkode був закритий правоохоронцями з 18 країн

Кримінал
504
Darkode – форум, який використовувався хакерами з усього світу для продажу краденої інформації, інформації про кредитні картки, email-адрес, слабких місць в програмах і додатках, і для координації спільної атаки на урядові сайти, був закритий спільними зусиллями правоохоронців з 18 країн світу.
Сайт був закритий представниками правоохоронних органів 18 країн світу, включаючи ФБР і Європол. В ході операції були ідентифіковані і заарештовані 60 осіб у різних країнах світу, включаючи Ізраїль, Німеччину, Великобританію, Австрію, Індію та Румунію, де були заарештовані 16 осіб.
Деталі операції поки не розголошуються.
Варто сказати, що 6 липня хакери здійснили атаку на фірму Hacking Team, в результаті якої 415 Гігабайт даних виявилися в мережі. Серед документів, які потрапили у відкритий доступ, виявилися листи вищого керівництва компанії, в тому числі і її засновника і головного виконуючого директора Девіда Вінценатті. У листах розкриваються дані про продажі продукції компанії в конкретні країни і відомості про те, яким чином Система дистанційного керування, розроблена Hacking Team, може стежити за веб-активністю користувачів і розмовами в WhatsApp.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас