Банк "Надра" першим отримав право на обслуговування карток American Express — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Надра" першим отримав право на обслуговування карток American Express

Фінтех і Картки
263
Банк «Надра» уклав угоду з компанією American Express про залучення торгово-сервісних підприємств до обслуговування карток American Express. «Надра» став першим банком в Україні, який отримав право проводити навчання персоналу та укладати договори з підприємствами на обслуговування карток American Express – сучасного елітного платіжного засобу для ділових людей.
Сьогодні банк «Надра» проводить активну роботу з просування елітних платіжних карток в Україні, нині він – єдиний, хто пропонує своїм клієнтам найбільш привілейований продукт компанії American Express – картки AmEx Centurion.
Ця картка, на додаток до пільг American Express (знижки на подорожні витрати, допомога при бронюванні авіаквитків, номерів в найкращіх світових готелях тощо), надає клієнтам чимало привілей. Серед таких – страхування від нещасних випадків та медичних витрат під час подорожей (суми покриття до $6,5 мільйонів). Також власники AmEx Centurion мають можливість безкоштовно отримувати додаткові авіаквитки, гарантовано бронювати готельні номери, брати напрокат автомобілі, отримувати суттєві знижки на ці та інші послуги.
Довідка
American Express – світова платіжна система, яка обслуговує престижні картки American Express у світовій мережі торговельних та сервісних закладів, має 200 тисяч банкоматів по всьому світі, надає знижки при використанні послуг більш ніж 1700 центрів обслуговування туристів.
Банк “Надра” посідає третє місце серед банків України за обсягом емітованих карток Visa та MasterCard, кількість яких за станом на 20.06.2003 досягла майже 500 тисяч та четверте – за кількістю встановлених банкоматів. Інфраструктура обслуговування карток Банку налічує 186 банкоматів та 176 пунктів видачі готівки за платіжними картками. Банком обслуговуються понад 700 зарплатних проектів.
За матеріалами: Надра
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас