НБУ затвердив склад комітету з питань аудиту банків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ затвердив склад комітету з питань аудиту банків

Кредит&Депозит
351
Національний банк України затвердив склад комітету з питань аудиту банків. Про це йдеться в наказі регулятора № 177-од від 8 липня 2015 року.
Головою комітету призначено першого заступника голови Національного банку Олександра Писарука.
Заступником голови комітету стала директор Департаменту банківського нагляду Катерина Рожкова.
Членами комітету призначено Світлана Фабер, Леонід Шапкін, Наталя Коломієць, Ірина Романова, Іван Нестеренко, Максим Лібанов і Олександр Залєтов.
Відповідальним секретарем комітету призначено головного економіста відділу організації аудиту банків управління системного аналізу банківського сектора департаменту банківського нагляду Ольгу Попович.
Як повідомлялося раніше, правління Національного банку на засіданні 6 квітня затвердив положення про комітет з аудиту банків.
Згідно з постановою, комітет є колегіальним органом, створеним регулятором. До його складу входять 6 представників від Національного банку, по одному представнику від Аудиторської палати України (за згодою), Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (за згодою) та від Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг (за згодою). Комітет очолює перший заступник голови НБУ або заступник голови, який курирує служби банківського нагляду.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас