Visa визнала потенціал Bitcoin — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa визнала потенціал Bitcoin

Технології&Авто
1460
Великі платіжні компанії поступово перестають сприймати Bitcoin як загрозу фінансовій системі і налагоджують взаємодію з новими гравцями у сфері фінансів.
Джонатан Во, виконавчий директор Visa Europe по стратегії і цифровим платежах, прокоментував:
«Я щиро вірю, що спільна робота принесе нам успіх. Я вважаю інновації, які стартапи намагаються впровадити в сферу фінансів, фантастичними. У свою чергу, великі організації, наприклад, банки та платіжні системи, можуть зробити ці нововведення справді цінними »
Джонатан Во вважає, що необхідно усунути розбіжності між провайдерами нових технологій і гігантами ринку платежів. Оскільки Bitcoin – це майбутнє в світі платежів і фінансів.
«Буде дійсно цікаво спостерігати процес стабілізації криптовалюти. Як і по відношенню до будь-якої іншої валюти, керівництво Visa зацікавлене в тому, щоб полегшити глобальне поширення транзакцій в нових грошах », – зазначив Під.
Виконавчий директор зазначив, що глибоко зацікавлений в базовій технології, яка стоїть за Bitcoin. Він припустив, що її можна буде використовувати, щоб спростити процес обробки транзакцій в таких глобальних системах, як Visa.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас