Сайт вірусного контенту ViralNova проданий за $100 млн, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сайт вірусного контенту ViralNova проданий за $100 млн, - ЗМІ

Технології&Авто
742
Творець, що спеціалізується на вірусних заголовках ресурсу ViralNova, Скотт ДеЛонг продав сайт за $100 млн.
Про це повідомляє VentureBeat з посиланням на джерела, обізнані про угоду.
Раніше ресурсу вдалося вийти на багатомільйонний прибуток, що не наймаючи в штаті жодного співробітника. Американський інтернет-підприємець домовився про продаж ViralNova з медіакомпанією Zealot Networks.
Сума в $100 млн буде виплачена Де Лонгу готівкою і акціями Zealot Networks, які він розділить з чинним генеральним директором свого видання Шоном Беккером.
За словами Беккера, який приєднався до ViralNova вже після того, як ресурс набрав популярність в мережі, в 2015 році сайт зможе принести новим власникам близько $ 35 млн.
Щомісячний трафік ViralNova за різними джерелами може становити від 13 до 100 млн користувачів.
Глава Zealot Networks Денні Зеппін поки не повідомив, чи планує він якимось чином змінити модель роботи ViralNova.
В даний час відомо лише, що сайт разом з його 22 співробітниками увійде до складу активів Зеппіна, де вже числяться 15 інших інтернет-проектів.
Скотт ДеЛонг запустив ресурс в 2013 році, купивши домен і використавши один із стандартних шаблонів платформи WordPress.
ViralNova займалася відбором історій, що набирали популярність в соціальних мережах. ДеЛонг знаходив потенційно цікаві посилання, придумував для них вірусні заголовки і цікаві картинки, а потім публікував у мережі, ділячись посиланнями в тому ж Facebook.
Через менше ніж рік після запуску підприємець щомісяця заробляв за допомогою ViralNova шестизначні суми. За деякими даними, прибуток сайту за один тільки грудень 2013 досяг $400 тисяч.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас