Facebоok продовжує кастомізувати стрічку: користувачі зможуть вибирати пріоритетні сторінки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebоok продовжує кастомізувати стрічку: користувачі зможуть вибирати пріоритетні сторінки

Технології&Авто
189
Соціальна мережа Facebook представила нові налаштування хроніки для своїх користувачів.
Тепер ви зможете налаштовувати стрічку новин по пріоритетності, самостійно обираючи тих друзів і сторінки, які хочете бачити в першу чергу. Грубо кажучи, це працює як «вибране» – пріоритетні друзі і сторінки навіть відзначаються зірочками. Їх новини соціальна мережа буде піднімати в хроніці, а пости від «Не пріоритетних» людей і груп будуть слідувати за ними незалежно від хронології або популярності.
Крім того, грунтуючись на постах від спільнот, які ви лайкали або шерили, Facebook буде рекомендувати вам нові цікаві сторінки.
А щоб було зручніше розфолофити нецікавих людей і сторінки, соцмережа виведе список тих, чиї пости ви читали на минулому тижні, і запропонує з ними розпрощатися. За аналогічною схемою вам запропонують відновити зв’язок з тими, кого ви раніше розфолофили.
Нові можливості можна активувати в налаштуваннях. Зрозуміло, пріоритети можна змінювати в будь-який час. Однак поки тільки в iOS додатках. Версії для веб та інших мобільних платформ з’являться пізніше.
Раніше Facebook в черговий раз обновив алгоритм видачі в стрічці новин. З квітня в хроніці користувача з’являється більше публікацій від найближчих друзів і найцікавіших йому сторінок. Також зі стрічки пропали публікації, популярні в його оточенні.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас