У Швейцарії тестують доставку пошти за допомогою дронів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Швейцарії тестують доставку пошти за допомогою дронів

Технології&Авто
289
Поштова служба Швейцарії 7 липня почала тестувати доставку пошти за допомогою дронів. Тестування цього методу доставки триватиме до кінця липня, але його широке використання буде впроваджено в кращому разі через п’ять років.
Спеціально розроблені для пошти дрони складаються з чотирьох гілок, на кінці кожного з яких встановлений пропелер, по центру конструкції кріпиться жовтий контейнер для вантажу. Вони мають надлегку конструкцію і можуть транспортувати вантаж вагою до одного кілограма на відстань 10 кілометрів без підзарядки.
Дрони рухаються самостійно за заздалегідь запрограмованим безпечним маршрутом, закладеному в спеціальному програмному забезпеченні, розробленому для них американською компанією Matternet.
Тестування дронів буде включати в себе вивчення правової бази впровадження такого способу доставки по всій гірській країні, включаючи найбльш ізольовані сільські райони. Крім того, в процесі тестування запланований і процес доопрацювання дронів, який включає в себе збільшення тривалості роботи акумулятора без додаткової зарядки.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас