Ринкова капіталізація Ferrari в рамках IPO складе не менше 10 млрд євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ринкова капіталізація Ferrari в рамках IPO складе не менше 10 млрд євро

Фондовий ринок
239
Під час спілкування з журналістами на презентації оновленого хетчбека Fiat 500 генеральний директор Fiat Chrysler Серджіо Маркіонне зробив кілька заяв.
Одне з них стосується можливого злиття з концерном General Motors (GM), друге – запланованого IPO бренду Ferrari.
Нагадаємо, Серджіо Маркіонне запропонував главі GM Мері Барра об’єднати активи компаній, але отримав відмову. Тоді керівник італійського автовиробника звернувся до хедж-фондам та іншим потенційним союзникам з проханням підштовхнути GM до угоди.
У п’ятницю, 3 липня, Серджіо Маркіонне заявив, що він як і раніше вважає необхідною і “економічно раціональною” консолідацію автомобільної галузі.
На питання журналіста про те, як просувається питання об’єднання з GM, топ-менеджер Fiat Chrysler сказав, що нічого нового не відбулося.
Репортери також запитали Маркіонне про намічений на 2015 рік публічному первинному розміщенні акцій підрозділу Ferrari.
“У нас є чітке уявлення про Ferrari як про унікальний бренд. Крім того, ми розраховуємо на високу оцінку в умовах браку акцій, оскільки ми продаємо частку лише в 10%”, – заявив Серджіо Маркіонне, додавши, що ринкова капіталізація Ferrari в рамках IPO повинна скласти щонайменше 10 млрд євро.
Раніше повідомлялося, що цінні папери Ferrari будуть розміщені на біржі в Нью-Йорку в жовтні 2015 року. П’єро Феррарі, син засновника легендарного виробника суперкарів Енцо Феррарі, не має наміру продавати свою частку в Ferrari, вимірювану 10%.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас