У Лондоні з'являться перші в світі електричні даблдекери з нульовим викидом шкідливих газів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лондоні з'являться перші в світі електричні даблдекери з нульовим викидом шкідливих газів

Технології&Авто
962
Мер Лондона Борис Джонсон (Boris Johnson) повідомив, що незабаром в столиці Великобританії з’являться перші в світі повністю електричні двоповерхові автобуси.
Повідомляється, що даблдекери з нульовим викидом шкідливих газів в атмосферу розробляються спільно з компанією BYD. Головним завданням при їх проектуванні є інтеграція достатньої кількості акумуляторних блоків для забезпечення необхідного запасу ходу.
Про те, скільки двоповерхових електробусів планується запустити в Лондоні, не повідомляється. Але відомо, що вони з’являться на міських вулицях в жовтні поточного року.
Потрібно відзначити, що лондонська мерія приділяє дуже велику увагу розвитку екологічно чистого громадського транспорту. Так, з 2008 року в місті з’явилося понад 1300 гібридних автобусів, в яких звичайний двигун внутрішнього згоряння суміщений з електричним мотором, які отримують живлення від акумуляторів. Вже планується впровадження системи бездротової підзарядки батарей таких машин: передбачається, що спеціальні індукційні зарядні станції будуть вмонтовані в дорожнє полотно біля низки лондонських зупинок. Це дозволить автобусам заповнювати запас електроенергії на шляху прямування і рідше використовувати ДВЗ.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас