Microsoft розповіла, як буде проходити поширення Windows 10 (далеко не всі отримають оновлення 29 липня) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft розповіла, як буде проходити поширення Windows 10 (далеко не всі отримають оновлення 29 липня)

Технології&Авто
2278
Як ми вже знаємо, на 29 липня заплановано реліз операційної системи Windows 10, проте далеко не всі зацікавлені користувачі зможуть отримати оновлення в цей день.
Компанія Microsoft в особі керівника підрозділу з розробки Windows Террі Майерсон розповіла про те, як буде проходити процес поширення Windows 10 серед мільйонів користувачів, зарезервованих свою копію «десятки».
Так, в Редмонді заявляють, що розгортання поновлення Windows 10 на сумісних пристроях буде носити хвилеподібний характер з поступовим нарощуванням темпів поширення під суворим наглядом Microsoft. По всій видимості, цей задум продиктований бажанням Microsoft зробити так, щоб процес оновлення пройшов максимально гладко, добре, без сучка без задирки, як говориться.
Судячи з усього, в числі перших наступну ключову операційну систему Microsoft отримають нинішні добровільні тестувальники Windows 10 Insider Preview. І тільки після цього можливість оновитися до Windows 10 отримають всі ті, хто раніше встиг подбати про те, щоб зарезервувати свою копію нової ОС Microsoft. Коли прийде їхня черга, копія Windows 10 буде завантажена на комп’ютери заздалегідь – до того моменту, коли з’явиться можливість провести безпосередньо установку оновлення. Це схоже на правильний і безболісний процес оновлення, але багато з числа тих, хто сподівався оновиться в один день, можуть бути розчаровані. На жаль, Microsoft не вказує прогнозовані терміни розгортання оновлення.
За словами Microsoft, переважна більшість настільних систем, що працюють під управлінням ОС Windows 7 або Windows 8, повністю сумісні з Windows 10. OEM-виробники почнуть отримувати копії ОС Windows 10 для установки на нові комп’ютери незабаром після її виходу, тоді як для мереж роздрібних магазинів передбачено випуск окремої збірки, покликаної максимально спростити завдання оновлення до Windows 10 пристроїв, які були придбані з ліцензійною копією Windows 8.1. Версія Windows 10 Pro також стане доступною 29 липня, тоді версії Windows 10 Enterprise і Windows 10 Education з’являться тільки 1 серпня.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас