Дивитися YouTube на смартфоні і планшеті тепер можна з частотою 60 fps — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дивитися YouTube на смартфоні і планшеті тепер можна з частотою 60 fps

Технології&Авто
564
Незважаючи на те, що така можливість для десктопної версії YouTube була представлена ще восени минулого року, в офіційному додатку відеохостингу для iOS і Android програвання відео з частотою кадрів 60fps з’явилося тільки зараз.
Крім офіційного клієнта YouTube для iOS і Android, така опція доступна також на Apple TV, ігрових консолях PS3 і PS4.
Зміни в налаштуваннях якості відео були внесені на стороні відеохостингу, ніяких оновлень користувачам встановлювати не потрібно. Використання сторонніх додатків або браузера в мобільному пристрої не передбачає можливість перегляду контенту з частотою 60fps.
В YouTube підтвердили, що підтримка відео високої якості з частотою 60 кадрів в секунду реалізована тільки для відеоконтенту, але не для “живих” трансляцій. Нагадаємо, що перегляд прямих трансляцій в 60fps стало можливим в десктопній версії YouTube в травні цього року. Для мобільних пристроїв таке питання на поточний момент не обговорюється.
60 кадрів в секунду може здатися зайвим для перегляду звичайних відеороликів і фільмів, для яких буде достатньо 30 і навіть 24 кадру в секунду. Однак для геймерів 60fps де-факто стає стандартом. Тому, не дивно, що відеохостинг містить велику кількість відео в даному форматі з геймплеєм тієї чи іншої гри.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас