Інвестори майже рік намагалися вручити гроші несправжньому стартапу, запущеному заради жарту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Інвестори майже рік намагалися вручити гроші несправжньому стартапу, запущеному заради жарту

Технології&Авто
1913
Після майже року роботи нестандартна соціальна мережа Emojli, що складається повністю зі смайликів, закривається.
Насправді, проект ніколи не був серйозним, його автори запустили мережу, просто щоб пожартувати. Незважаючи на це, знайшлося кілька інвесторів, які всерйоз пропонували засновникам гроші.
Ідея Emojli зародилася у Метта Грея і Тома Скотта майже одночасно, під впливом успіху соціальної мережі Yo і нового набору смайлів від Unicode Consortium: створити соціальну мережу, в якій все, включаючи імена користувачів, складалося б виключно із смайликів. «У цей момент ми одночасно закотилися сміхом і вирішили, що стовідсотково потрібно це реалізувати», – розповіли вони.
Зараз же, через рік і 60 000 завантажень додатки засновники оголошують про її закриття. «Emojli починалась як жарт, створена двома людьми у вільний час, і незважаючи на дзвінки збитих з пантелику інвесторів, це не стартап. Ви завантажили наш додаток близько 60 000 разів, але дуже небагато людей по-справжньому ним користуються. Щоб тримати Emojli на плаву після серпня, нам довелося б витратити значні суми грошей, жарт цього не вартий », – йдеться у прощальному листі користувачам.
Засновники проекту кажуть, що досить багато інвесторів насправді ставилися до Emojli як до справжньої компанії, жадали дати проекту грошей і змусити їх повноцінно над ним працювати.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас