Uber планує запускатися в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Uber планує запускатися в Києві

Технології&Авто
726
Відомий проект Uber, який конкурує з традиційним бізнесом таксі по всьому світу, шукає голову представництва (general manager) в місті Києві.
Вакансія опублікована на сайті компанії і в мережі професійних контактів LinkedIn (тут вакансія з’явилася сьогодні, але на неї вже – 48 заявок). Сервіс працює в більш ніж 300 містах, включаючи 50 міст в регіоні EMEA, в якому планує рости і далі. В Україні представництво Uber відкривають вперше.
У відповідь на запит компанія не підтвердила прямо, що відкриває офіс, але зазначила, що Київ представляє для неї інтерес. «Амбіції Uber – бути скрізь. Ми хочемо бути в будь-якому прогресивному, інноваційні місті, якому потрібен безпечний, надійний і ефективний транспорт. Київ – не виняток. Ми завжди вивчаємо можливості, в тому числі – в Україні », – зазначив представник компанії.
Судячи з вимог до кандидата, компанія збирається зайти і розширюватися на локальному ринку, налагоджувати роботу з партнерами, бути присутнім на місцевих тематичних заходах і т.і. «Генеральний директор відповідає за ріст і розвиток нашого бізнесу в одному з основних міжнародних міст», – йдеться в описі вакансії.
Тим, хто зацікавився позицією, буде цікаво дізнатися основні вимоги до претендентів:
- 7 років досвіду в сфері інвестбанкінгу, маркетингу або операційного менеджменту;
- Сильні навики аналітичного мислення, здатність приймати продумані бізнес-рішення, засновані на даних;
- Здатність до творчих рішень, ставлення в стилі «роботу потрібно виконати будь-яку ціну»;
- Релевантний досвід у сфері користувача сервісів;
- «Зіркові» навички в нетворкінгу, вміння заводити правильних партнерів;
- «Підприємницька ДНК»
Нагадаємо, Uber – це американська компанія, заснована в 2009 році, розробник однойменного програми, за допомогою якого можна замовляти таксі та водіїв, відстежувати прибуття машини і оплачувати послуги водія.
У компанії в Європі останнім часом справи йдуть не дуже добре. Пару днів тому у Франції заарештували регіональних менеджерів в рамках розслідування діяльності, пов’язаної з додатком UberPOP. Силовики розпорядилися перевірити паризькі таксі на той випадок, якщо водії працюють без ліцензії.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас