НБУ візьметься за банківську систему Одещини? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ візьметься за банківську систему Одещини?

Кредит&Депозит
1029
З точки зору банківської системи Одеська область є складною. Процент неповернень по кредитах досить високий, є багато проблем у напрямку захисту прав кредиторів. На цьому сьогодні наголосив заступник Голови НБУ Владислав Рашкован під час заходу “Focus on Odessa. Odessa Donor & Investor Dialogue” за участю голови Одеської області Міхеїла Саакашвілі.
“Отже, без реально працюючих судів відновлення кредитування неможливе”, – додав він.
На думку Владислава Рашкована, найголовнішим завданням для нової команди губернатора є боротьба з корупцією, так як економіка великих морських воріт України, є дуже важливою для платіжного балансу.
Також, потрібно звернути увагу на експорт у “інші країни”, що домінує в структурі експорту Одеської області, а також на процент неповернень по кредитах, що є досить високим і без реально працюючих судів відновлення кредитування неможливе.
“Для мене як економіста Одеський регіон є дуже перспективним з інвестиційної точки зору. Порти, транспорт, торгівля, туризм – це все має досить великий потенціал в Одесі”, – зазначив Рашкован і висловив всебічну підтримку голові Одещини.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас