Аваков розформував ДАІ Миколаївської області через корупційний скандал (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваков розформував ДАІ Миколаївської області через корупційний скандал (відео)

Кримінал
1153
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков прибув з терміновим робочим візитом в Миколаїв і розформував ДАІ Миколаївської області. Про це повідомили в прес-службі МВС.
Візит пов’язаний з корупційною ситуацією в міліції Миколаївської області. Разом з Міністром внутрішніх справ до Миколаєва прибув спецпідрозділ МВС “Миротворець”.
Двоє співробітників ДАІ Миколаївської області, чиї побори зафіксували активісти, звільнені з органів внутрішніх справ.
За словами А.Авакова, з часом підрозділи ДАІ на дорогах держави поступово будуть замінювати працівники нової патрульної служби. 4 липня її працівники вийдуть на вулиці Києва, а через 3 місяці – і на вулиці Харкова, Одеси та Львова.
Голова МВС зазначив, що зміна керівництва ДАІ Миколаївської області, яка відбулася в травні цього року після перевірки бригадою центрального апарату МВС, на ситуацію з хабарництвом на дорогах не вплинула. Тому було прийнято рішення про розформування підрозділу ДАІ в Миколаївській області.
Нагадаємо, вчора за фактом масштабних поборів з водіїв вантажних транспортних засобів на посту ДПС ДАІ “Коблево”, зафіксованих активістами, була призначена службова перевірка.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас