Чергове підвищення комунальних тарифів спричинить збільшення попиту на енергозберігаючі технології, - експерт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чергове підвищення комунальних тарифів спричинить збільшення попиту на енергозберігаючі технології, - експерт

Особисті фінанси
865
Чергове підвищення комунальних тарифів викличе сплеск попиту на використання в побуті технологій, що дозволяють економити електроенергію і газ, прогнозує директор торгово-виробничого підприємства “СВОД” (Сєверодонецьк Луганської обл.) Вікторія Агака.
Як повідомляє прес-служба компанії, в даний час вже значно виріс попит на фільтри для води для пральних і посудомийних машин, а також для бойлерів.
За словами експерта, попит на фільтри для води також збільшиться, коли в українських містах почнуть масово відключати гарячу воду у зв’язку з профілактичними роботами.
За прогнозами В.Агакі, продажі фільтрів для води всіх виробників зростуть у цей час мінімум на 35-40%. Експерт зазначила, що підвищення з 1 квітня комунальних тарифів на електроенергію для населення призвело до збільшення попиту на фільтри для води на 15%.
Експерт відзначає, що в регіонах з водою середньої і високої жорсткості вже після трьох місяців експлуатації в побутовій техніці утворюється накип товщиною мінімум в 1 мм, яка призводить до зростання споживання електроенергії та витрат на її оплату.
“Коли гарячу воду відключають і бойлер ставати просто необхідно, переплата може досягати 400, а то й усі 700 грн / місяць”, – пояснює В.Агака.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас