Lufthansa виплатить додаткові компенсації рідним загиблих в авіакатастрофі Airbus A320 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Lufthansa виплатить додаткові компенсації рідним загиблих в авіакатастрофі Airbus A320

Світ
328
Авіакомпанія Lufthansa запропонувала родичам загиблих пасажирів Airbus A320, який розбився 24 березня в Альпах, додаткові матеріальні компенсації в розмірі 25 тисяч євро, повідомляє Deutsche Welle з посиланням на dpa.
До цього авіакомпанія вже виплатила родича по 50 тисяч євро для покриття невідкладних витрат.
Також в проміжному звіті робочої групи, яка працювала над рекомендаціями щодо безпеки перевезень, запропонували посилити контроль за пілотами, зокрема, перевірити нові методи контролю за зловживання медикаментами, наркотиками і алкоголем, а також ввести створення на європейському рівні координаційних центрів, куди пілоти і члени екіпажу зможуть звертатися в разі дивної поведінки їхніх колег.
За словами міністра транспорту Німеччини Олександра Добріндта, робоча група проаналізує можливість введення вибіркового контролю пілотів за американським зразком.
Нагадаємо, пасажирський літак А-320 авіакомпанії Germanwings, що летів з Іспанії в ФРН, розбився 24 березня на півдні Франції в гористій місцевості. На його борту перебували 144 пасажири і шість членів екіпажу.
Повідомлялося, що розшифровка другого чорного ящика A320 підтверджує умисність дій пілота.
Видання The Times стверджує, що в Lufthansa знали про депресію Любіца: перед тим, як отримати роботу в дочірній авіакомпанії Lufthansa, він навчався в школі пілотів, яка належить авіаперевізнику, і вже на цьому етапі в компанії мали уявлення про його психологічні проблеми. Як заявляв голова медичної асоціації авіації Німеччини Ханс-Вернер Тейхмюллери, стандартне медичне обстеження не здатне визначити серйозне психічне захворювання у пілота.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас