Wirecard створить касу на смартфоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Wirecard створить касу на смартфоні

Технології&Авто
338
Німецький провайдер електронних платежів Wirecard оголосив про запуск мобільної платформи для розрахунково-касового обслуговування клієнтів у роздрібних магазинах.
Платформа для роздрібних платежів дозволяє продавцям урізноманітнити свої послуги, роблячи їх зручними і зрозумілими для звичайних покупців. Серед функцій мобільної каси безконтактні платежі, рівноправні перекази, підтримка подарункових карт і програм знижок.
Додатки для смартфонів у сфері роздрібної торгівлі стають дедалі популярнішими. Майже половина всіх великих роздрібних магазинів вже адаптували свої веб-сайти під мобільні з урахуванням програм лояльності. Тому інтеграція в мобільний касовий апарат знижкових функцій буде популярна серед покупців і торговців.
Додатковою перевагою стане можливість розраховуватися в мобільній касі за допомогою подарункових карт. Тому що тільки в США ринок цих платіжних інструментів досягне $ 149 млрд. до 2017р.
«Щороку сотні мільйонів платежів проводяться за допомогою специфічних мобільних додатків, подарункових карт. Широкий спектор послуг від Wirecard дозволить торговцям приймати різноманітні платіжні інструменти, купони, враховувати знижки та акції прямо на мобільній касі», – зазначив Маркус Браун, генеральний директор Wirecard.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас