Amazon запускає кредитування малого бізнесу у восьми країнах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon запускає кредитування малого бізнесу у восьми країнах

Кредит&Депозит
531
Крупний онлайн-рітейлер Amazon запускає програму кредитування малого бізнесу у Великобританії вже на цьому тижні і планує розширити її ще в семи країнах, включаючи Китай, Канаду, Францію, Німеччину, Індію, Італію та Іспанію.
Програма Amazon Lending була запущена в 2012 році. Вона має на увазі видачу короткострокових кредитів невеликим продавцям. В даний час програма Amazon Lending працює в США та Японії. За словами голови відділу Amazon Marketplace Пітера Феріс, сервіс кредитування буде розширено саме в цих восьми країнах, тому що “в цих країнах можливість видачі кредиту є ключовим фактором в конкурентній боротьбі за нових постачальників і захоплення частки ринку”.
За даними Amazon, з 2012 року, з моменту запуску програми Amazon Lending, компанія видала сотні мільйонів доларів у вигляді кредитів, при цьому більше половини її позичальників звернулися за повторним кредитуванням.
Таким чином, великі онлайн-рітейлери створюють серйозну конкуренцію банкам, впроваджуючи власні програми кредитування. Крім Amazon, китайський гігант електронної комерції Alibaba минулого тижня запустив онлайн-банк Mybank, націлений на малий і середній бізнес у країні.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас