"Київстар" запустив 3G на курортах Чорного моря — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" запустив 3G на курортах Чорного моря

Технології&Авто
1425
Слідом за Одесою до послуг швидкісного мобільного інтернету приєдналися курортні містечка Біленьке, Грибівка, Затока, Кароліно-Бугаз, Курортне, Приморське, Роксолани, Санжейка, Сергіївка,Чабанське.
Про це йдеться в повідомленні “Київстар”.
Після успішного технічного тестування 3G-мережі в містах-курортах Одеської області, 27 червня послуги швидкісного мобільного інтернету від “Київстар” стали доступні всім абонентам.
Абоненти “Київстар” будь-яких тарифних планів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом без заміни SIM-карти, і без будь-яких спеціальних налаштувань. Головне, щоб телефон підтримував цю технологію.
Тарифи на швидкісний мобільний інтернет залишаються тими ж, що і на інтернет за технологією EDGE. Також абоненти можуть вибрати один з нових тарифних планів, які спеціально орієнтовані на користувачів сучасних інтернет-технологій.
Крім того, при необхідності, абоненти можуть додатково підключати інтернет-пакети обсягом від 50 до 3000 мегабайт. У ряді нових тарифних планів «Київстар» абоненти отримують додаткову перевагу – необмежений доступ до соціальних мереж.
Сьогодні на півдні України мережу 3G “Київстар” охоплює більше 30 міст і населених пунктів, включаючи Одесу, Іллічівськ, Южний та інші курорти.
За матеріалами:
Київстар
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас