У виробника смартфонів Micromax можуть вкласти до $950 млн, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У виробника смартфонів Micromax можуть вкласти до $950 млн, - ЗМІ

Технології&Авто
266
Індійський виробник смартфонів Micromax Informatics вивчає інвестиційні пропозиції від трьох компаній, включаючи китайського інтернет-гіганта Alibaba Group Holding.
Про це пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела, знайомі з ходом переговорів.
За даними видання, мова йде про вкладення від 600 до 950 млн доларів і оцінці бізнесу Micromax в 3,8-5,5 млрд доларів. Повідомляється, що очікуваний раунд фінансування може виявитися останнім для індійської компанії, а залучені кошти будуть витрачені на зміцнення позицій вендора на домашньому ринку, на який Micromax випустила відразу три нові телефони вартістю від 35 до 400 доларів за останній місяць.
Джерело не має даних про те, на якій стадії знаходяться переговори Micromax з потенційними інвесторами.
Інформація про плани Alibaba вкластися в індійського виробника мобільних пристроїв в ЗМІ з’являлася неодноразово. Так, у травні агентство Reuters з посиланням на власні джерела повідомляло про те, що китайська компанія має намір придбати 20% Micromax за $1,2 млрд при загальній оцінці виробника в $6 млрд.
Варто відзначити, що після виходу на біржу в 2014 році Alibaba проводить активну інвестиційну політику. Зокрема, цього року було вкладено $590 млн в китайського виробника смартфонів Meizu Technology і $575 млн в індійський платіжний сервіс Paytm.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас