Створено трекер-перстень активності і сну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Створено трекер-перстень активності і сну

Технології&Авто
398
Фінська компанія Oura розробила однойменний трекер активності, виконаний у вигляді персня для носіння на пальці.
Виріб оснащений мікроконтролером, акумуляторною батареєю і набором високоточних сенсорів. Гаджет здатний збирати інформацію про фази сну, активність, частоту серцевих скорочень, температуру тіла, вміст кисню в крові та ін.
Інформація за допомогою бездротового зв’язку передається в мобільний додаток для операційної системи Android або iOS, де відображається в зручному вигляді з графіками і анотаціями. Користувачі зможуть отримувати рекомендації щодо поліпшення якості сну і способу життя.
Важливо зауважити, що перстень не потребує постійного з’єднання зі смартфоном або планшетом. Інформація, яку знімають датчики, накопичується у вбудованій пам’яті, а синхронізацію з мобільним пристроєм користувач може здійснити в зручний час.
Трекер Oura виконаний з міцної цирконієвої кераміки. Заряду акумулятора вистачає приблизно на три дні, а на підзарядку йде від 30 до 60 хвилин. Заповнення запасу енергії здійснюється через спеціальну підставку.
Новинка буде доступна в різних варіантах розміру. Прийом замовлень стартує наприкінці липня або на початку серпня, а поставки почнуться в жовтні. Орієнтовна ціна – 250 доларів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас