Samsung обмежив автоматичні оновлення Windows на своїх ноутбуках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung обмежив автоматичні оновлення Windows на своїх ноутбуках

Технології&Авто
523
Корпорація Samsung поставила заборону на автоматичні оновлення операційної системи Windows, що може негативно позначитися на безпеці користувачів.
Цю проблему виявив Патрік Бейкер, інженер служби підтримки Microsoft.
Спеціальна система, яка називається Samsung SW Update і використовується для того, щоб оновлювати встановлене Samsung програмне забезпечення, використовує файл Disable_Windowsupdate.exe, який не дає встановити оновлення для операційної системи Windows.
Оновлення Windows використовуються для того, щоб усувати помилки в програмному забезпеченні, оновлювати програми та системи безпеки. При їх відключенні здійснювати ці дії неможливо і це може стати причиною виникнення проблем з безпекою або функціонуванням окремих програм.
В Samsung ж заявляють, що оновлення від Windows встановлюють драйвера для всього апаратного забезпечення комп’ютера, які не обов’язково будуть працювати. Ці драйвера можуть замінити попередньо Samsung і необхідні для функціонування обладнання від компанії, наприклад, порти USB 3.0.
Раніше повідомлялося, що компанія Samsung буде поставляти чіпи для нових iPhone. Компанія виграла тендер, який проводився Apple і буде виробляти процесори А9 на своєму заводі в Кореї.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас