Авіакомпанії Lufthansa, Austrian і Swiss введуть тарифи без багажу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авіакомпанії Lufthansa, Austrian і Swiss введуть тарифи без багажу

Особисті фінанси
743
Авіакомпанії Austrian Airlines і Swiss оголосили про введення нової концепції тарифів економічного класу на європейських рейсах, найдешевший з яких не буде включати перевезення багажу.
У повідомленні Austrian Airlines наголошується, що аналогічну концепцію тарифів введе і материнська компанія Lufthansa. Нові типи тарифів, які вже впровадила Swiss, а Austrian розраховує впровадити восени, включають три підтипи економічного класу і один тип бізнес-класу. Найдешевший Economy Light не включає перевезення багажу та не передбачає можливість внесення змін. У випадку, якщо пасажир вирішить взяти з собою валізу, йому необхідно буде заплатити збір від 15 євро за перевезення в кожну сторону.
Крім того, за плату можна буде вибрати заздалегідь місце в літаку. На рейси Austrian мінімальні ціни на цей тариф будуть починатися від 89 євро в обидва боки. Більш дорогий тариф Economy Classic включатиме безкоштовне перевезення багажу, вибір місця заздалегідь, а також можливість внесення змін у квиток з оплатою штрафу.
Ціни на квитки по даному тарифу стартують від 129 євро в обидва боки.
Тариф Economy Flex в доповненні до безкоштовних опцій Economy Classic також дозволить безкоштовно міняти параметри перельоту.
Обійдеться переліт з таким сервісом мінімум в 199 євро в обидва боки. При цьому всі пасажири економічного класу незалежно від типу обраних тарифів зможуть взяти в салон одне місце ручної поклажі, вибрати місце за добу під час онлайн-реєстрації та отримати безкоштовні напої та снеки під час перельоту.
Вперше про те, що Lufthansa планує поміняти тарифну політику, стало відомо навесні цього року. Нововведення стосуватиметься тільки європейських рейсів і не торкнеться далекі напрямки авіаперевізників, що входять до групи Lufthansa.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас