Chevrolet приступила до тестування «народного» електрокара Bolt — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Chevrolet приступила до тестування «народного» електрокара Bolt

Технології&Авто
1025
Компанія Chevrolet підтвердила намір вивести електричний автомобіль Bolt на споживчий ринок в 2016-2017 рр.
Нагадаємо, що концепт-кар Bolt демонструвався в січні на Північноамериканському міжнародному автосалоні. За заявами Chevrolet, автомобіль зможе на одній підзарядці блоку акумуляторних батарей долати відстань понад 320 км. Водій зможе вибирати між декількома режимами роботи силової установки для руху в міських умовах і по швидкісних магістралях.
Повідомляється, що Chevrolet вже приступила до всебічного тестування Bolt. В даний час випробовується близько 55 дослідних екземплярів машини в камуфляжі. Роботи ведуться за такими напрямами, як оптимізація підвіски і усунення небажаних шумів в салоні. Зрозуміло, інженери приділять увагу силовій установці і бортовий електроніці. До речі, у показаного раніше концепту інформація про функціонування бортових систем відображалася на 10-дюймовому дисплеї.
Повідомляється, що прем’єра комерційної версії Bolt відбудеться наступного року. Її виробництво буде організовано на заводі Orion Assembly в штаті Мічиган неподалік від Детройта. У продаж електромобіль надійде наприкінці 2016-го або на початку 2017 року. Ціна, як очікується, складе близько 30 тисяч доларів США.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас