Google патентує головні убори з інтегрованою камерою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google патентує головні убори з інтегрованою камерою

Технології&Авто
225
Компанія Google подала в Управління США по патентах і торгових марках (USPTO) патентну заявку на новий переносний електронний пристрій. Мова йде про відеокамеру, інтегровану в головні убори.
За задумом Google, модуль з сенсором, оптикою і електронікою може бути вбудований в козирок кепки або ободок капелюхи. При цьому положення оптичного блоку користувач зможе регулювати для досягнення оптимального поля зору.
До складу переносної камери увійдуть контролери бездротового зв’язку. З їх допомогою зображення буде передаватися на поєднане мобільний пристрій, скажімо, смартфон або планшет, і далі – в хмарний сервіс або на персональний комп’ютер, підключений до Інтернету.
Модуль камери може бути оснащений лазерним целеуказателем для точного наведення на об’єкт зйомки. Харчування забезпечить акумуляторна батарея.
Про плани Google щодо виведення пристрою на комерційний ринок поки нічого не повідомляється.
Відзначимо, що Google досить активно розвиває напрямок пристроїв, що носяться. Досить згадати проект Glass з розробки «розумних» окулярів та інтелектуальні контактні лінзи, що містять спеціальний датчик для вимірювання рівня глюкози
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас