Toyota Prius перетвориться на гібридний кросовер — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota Prius перетвориться на гібридний кросовер

Технології&Авто
1414
Компанія Toyota, за інформацією джерел мережі, незабаром може представити під маркою Prius компактний кросовер з гібридною силовою установкою.
Повідомляється, що поява новинки стане результатом співпраці Toyota з автовиробником Mazda. Нагадаємо, що нещодавно ці компанії оголосили про співпрацю у сфері «зелених» автомобільних технологій. Зокрема, Toyota надасть Mazda свої напрацювання в галузі гібридних двигунів і силових установок на водневих паливних елементах, а та, в свою чергу, поділиться технологіями, що застосовуються в її економічних ДВЗ серії SkyActive.
В основу гібридного кросовера Prius ляже дизельний агрегат серії SkyActive з робочим об’ємом 1,5 літра. Він буде доповнений електричним мотор-генератором. Для запасання енергії буде передбачений ємний акумулятор.
Кросовер Prius, мабуть, запозичить дизайн у концепт-кара C-HR, продемонстрованого восени минулого року на Паризькому автосалоні. Автомобіль має спортивний зовнішній вигляд і досить великий кліренс, хоча основною стихією машини мають стати міські вулиці.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас