Google допоможе LG з просуванням OLED-телевізорів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google допоможе LG з просуванням OLED-телевізорів

Технології&Авто
520
Корпорація LG Electronics є одним з небагатьох виробників телевізорів, який вирішив зберегти серійне виробництво пристроїв з дисплеями на органічних світлодіодах (OLED). Більше того, південнокорейський виробник продовжує активно просувати цю продукцію.
Компанія буде співпрацювати з Google в рамках просування OLED-телевізорів. У них з’явиться прямий доступ до відеохостингу YouTube і деяким іншим сервісам інтернет-гіганта, за допомогою яких LG має намір підвищити популярність своїх апаратів.
В LG сподіваються, що за рахунок співпраці з Google та інших заходів, спрямованих на просування OLED TV, компанія зможе збільшити продажі цих пристроїв, тим більше що вони орієнтовані на користувачів телевізорів високого рівня, число яких по всьому світу вимірюється 100 млн.
OLED-технологія вважається найбільш перспективною для створення екранів наступного покоління, оскільки вона забезпечує більш яскраве і чітке зображення в порівнянні з ЖК ТВ. На сьогоднішній день LG є найбільшим виробником OLED TV, в той час як її співвітчизниця і конкурент Samsung Electronics, а також Sony зосередили увагу на моделях з підтримкою надвисокої роздільної здатності (UHD).
Головною перешкодою на шляху масового поширення OLED TV є дорожнеча, хоча LG продовжує знижувати ціни на ці телевізори. Так, у квітні 55-дюймова OLED-модель подешевшала на $1500 – до $2500.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас