Саакашвілі шокувала робота автодору: "Немає не тільки доріг, але і проектів!" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саакашвілі шокувала робота автодору: "Немає не тільки доріг, але і проектів!"

Технології&Авто
3183
Одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі був шокований роботою Служби автомобільних доріг України в Одеській області.
“Немає не тільки доріг, але навіть проектів. Я розумію, що автодор погано фінансується і через це не можуть відремонтувати траси, але як не може бути проектів? Тепер служба повинна підготувати проекти на всі дороги області”, – розповів глава Одеської ОДА вчора на зустрічі з представниками місцевого самоврядування.
Саакашвілі додав, що великі території регіону запущені: “Одещина розташована у важливому стратегічному місці, а рівень уваги до регіону неадекватний. Навіть сусідні країни, включаючи Росію, звертають увагу на Бессарабію, а ми – ні”.
Нагадаємо, Саакашвілі пообіцяв першим ділом на своєму посту відремонтувати трасу Одеса-Рені, а потім взятися за напрямок Одеса-Київ.
Відзначимо, колишній президент Грузії Міхеїл Саакашвілі ледь не щодня проводить у роз’їздах, знайомлячись з регіоном. Він уже встиг побувати на ринку “Привоз”, а також в Татарбунарах, курортній Затоці з міністром екології, Вилковому – українській Венеції, на експериментальних полях селекційного інституту та в селі Першотравневому в компанії російської журналістки Ксенії Собчак.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас