Армія США отримає ховербайки (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Армія США отримає ховербайки (відео)

Технології&Авто
1697
Компанія Malloy Aeronautics вже кілька років займається розробкою ховербайків. Вона навіть виходила на Kickstarter для фінансування цього процесу.
Тепер же у неї з’явилося нове джерело фінансування. Міністерство оборони США анонсувало укладення угоди з Malloy Aeronautics, в рамках якої компанія займеться створенням транспортних засобів для американської армії.
Міністерство оборони зацікавилося цим проектом з кількох причин. По-перше, Ховербайк досить безпечні, їх ротори захищені, завдяки чому вони не будуть представляти загрози людям або іншим об’єктам. По-друге, вони дешевші інших транспортних засобів, наприклад, вертольотів.
Крім того, ховербайк більш маневрені в умовах обмеженого простору. Нарешті, вони можуть управлятися як пілотом-людиною, так і автопілотом.
Самі розробники ховербайку заявляли, що такі пристрої можна буде використовувати для проведення пошукових або рятувальних місій, доставки вантажів, розвідувальних операцій.
В рамках першого етапу співпраці з військовим відомством США компанія Malloy Aeronautics повинна побудувати функціональну повнорозмірну модель ховербайка.
Потім Міністерство оборони займеться розробкою військових прототипів, а Malloy Aeronautics зосередиться на комерційних зразках.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас