BitTorrent випустила мобільний додаток Shoot для обміну файлами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BitTorrent випустила мобільний додаток Shoot для обміну файлами

Технології&Авто
323
Компанія BitTorrent випустила новий мобільний додаток для обміну фото і відео під назвою BitTorrent Shoot. Користувач може завантажити нову утиліту на телефон або планшет через Google Play, Apple App Store і Windows Phone Store.
BitTorrent надає можливість зробити три передачі за допомогою нової програми безкоштовно, але потім утиліта попросить користувача заплатити $1,99 за подальшу роботу.
BitTorrent Shoot використовує движок BitTorrent Sync, той же, що і для своєї основної torrent-служби. Цей движок дозволяє передавати дані між пристроями, не використовуючи при цьому хмару.
Головна перевага Shoot, на думку розробників, полягає в підтримці різних платформ. «Якщо ви опинялися в ситуації, коли у вас iOS, а у товариша Android, вам складно було передати великий альбом фотографій або великий відеоролик. Ми відштовхувалися від потреб спонтанного використання програми: ви можете бути на концерті з друзями та записувати відео; в поїздці з членами сім’ї і робити десятки/сотні фотографій; або на дні народження, знімаючи групове привітання», – сказав Ерік Поундс (Erik Pounds), заступник начальника відділу по роботі з BitTorrent Sync.
Для передачі даних через Shoot використовується QR-код, який відображається на екрані відправника. Завдяки тому, що додаток засновано на технології Sync, навіть великі файли передаються без утруднень, в тому числі на кілька пристроїв одночасно. При цьому пристрої відправника і одержувача можуть перебувати в різних мережах.
На запитання журналіста про те, чому BitTorrent вирішила зробити свій новий додаток платним, а не поширювати його по Freemium-моделі, представник компанії відповів: «Працюючи з Shoot ви не побачите жодної реклами. Приватність при відправці даних гарантується, і ми не збираємо дані про клієнтів. Нам цікаво дізнатися, як ринок відреагує на дану ціну, і ми розраховуємо, що користувачі знайдуть оцінять наш продукт».
BitTorrent має намір розвивати свій новий додаток, розширюючи його функції.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас