Український стартап випустив друге покоління спалаху для смартфонів iblazr — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український стартап випустив друге покоління спалаху для смартфонів iblazr

Технології&Авто
544
На Kickstarter був запущений проект зовнішньої синхронізованою LED-спалаху iblazr 2 для смартфонів і планшетів.
Проект планує зібрати $ 70000 на запуск нової версії популярних спалахів в серійне виробництво.
Творцем проекту є українська компанія стартапу Concepter. Проект спалаху першого покоління дебютував на Kickstarter два роки тому і зібрав втричі більше коштів, ніж було заплановано.
Це дозволило розробникам почати серійний випуск iblazr і відправити всі пристрої в раніше обумовлені терміни.
Через деякі час гаджет став доступний на глобальному ринку і тепер продається в понад 35 країнах світу, в тому числі з онлайн-магазині Apple Store.
За заявою розробників, iblazr 2 є “першим у світі пристроєм, який вміє синхронізуватися з нативними додатками камери на iOS і Android”.
Для підключення до смартфону використовується інтерфейс Bluetooth 4.0, а вбудований тач-сенсор дозволяє управляти температурою світла, переходячи від холодних до теплих тонів, надаючи фотографіям більш природний вигляд.
Окремим пунктом розробники виділяють можливість управляти основними настройками камери, такими як світлочутливість, фокус, експозиція і баланс білого. Версія для iOS вийде до кінця поточного місяця, тоді як вихід додатка Shotlight для Android намічений на серпень. Мінімальна вартість замовлення iblazr 2 становить $ 45, тоді як роздрібна ціна буде трохи вищою – $ 70.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас