Visa Europe визначила майбутнє цифрових платежів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Visa Europe визначила майбутнє цифрових платежів

Фінтех і Картки
438
Генеральний директор Visa Europe Ніколас Хасс визначив майбутнє безготівкових платежів в Європі на конференції MoneyConf в Ірландії.
За словами гендиректора Visa, основною тенденцією є розвиток безконтактних платежів, що, в свою чергу, прокладає шлях мобільних платежів. При цьому, карти будуть ще довго залишатися на ринку, впевнений Хасс.
Як повідомив Ніколас Хасс, до 2020 року один з чотирьох європейців буде витрачати більше $ 77 в тиждень через канал мобільних платежів. Такий прогноз Visa Europe склала за результатами свого дослідження. Платіжна система заявила, що ця оцінка є навіть дещо заниженою.
На початку 2015 Visa Europe оголосила про плани інвестувати додаткові 200 мільйонів євро в розвиток технологій цифрових платежів. Компанія визначила таку стратегію за результатами 2014 року, в якому обсяг безконтактних і цифрових платежів значно виріс, особливо в Європі. Стратегія Visa з розвитку цифрових платежів ґрунтується на мобільному гаманці V.me, запущеному в 2012 році, який дозволяє користувачам зберігати платіжні деталі та інформацію з доставки в акаунті V.me зі смартфона або планшета. А потім використовувати збережену інформацію для здійснення покупок на будь-якому сайті, що підтримує цей сервіс.
Гендиректор Visa повідомив, що компанія зараз працює над підвищенням безпеки мобільного гаманця V.me і над розширенням географії сервісу.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас