У Запоріжжі будуть виробляти двигуни для австрійських літаків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Запоріжжі будуть виробляти двигуни для австрійських літаків

Технології&Авто
758
Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро “Прогрес” імені академіка О.Г. Івченко вироблятиме двигуни для австрійських літаків.
Про це повідомляє прес-служба “Укроборонпрому”.
У французькому авіасалоні «Ле Бурже 2015» держконцерн “Укроборонпром” підписав Меморандум з адаптації, сертифікації, виробництва, продажу і післяпродажному обслуговуванні двигунів АІ-450 для літаків австрійської компанії Diamond Aircraft Industries GmbH.
“Завдяки новим контрактам Україна отримає валютні надходження, а наші підприємства будуть надавати людям роботу”, – заявив гендиректор “Укроборонпрому” Роман Романов.
За словами Романова, ці домовленості нададуть потужний поштовх роботі підприємства, оскільки українські фахівці будуть не тільки виробляти, але й обслуговувати двигуни в експлуатації.
Відзначимо, що двигун АІ-450 держпідприємства ДП “Івченко-Прогрес” призначений для легких вертольотів і літаків вагою від 1,5 до 4 тонн і може бути використаний у складі дводвигунових і однодвигунних установок.
Міжнародний авіасалон “Ле Бурже 2015” стартував у Франції 15 червня.
Нагадаємо також, що на авіасалоні український “Антонов” представив дві новинки. При цьому новенький Ан-178 викликав великий інтерес – тривають переговори щодо замовлень з Китаєм, Індією, Саудівською Аравією, Німеччиною, Польщею та іншими.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас