Jaguar Land Rover показала систему дистанційного керування автомобілем за допомогою смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar Land Rover показала систему дистанційного керування автомобілем за допомогою смартфона

Технології&Авто
384
Компанія Jaguar Land Rover продемонструвала дві новітні технології, які в перспективі можуть бути реалізовані в автомобілях з автопілотом.
Одна з систем названа Remote Control Range Rover Sport: вона, як неважко здогадатися, реалізована на кросовері преміум-класу Range Rover Sport. Комплекс дозволяє здійснювати дистанційне керування автомобілем за допомогою спеціального мобільного додатку для смартфона або планшета.
Повідомляється, що за допомогою портативного гаджета власник машини, перебуваючи зовні, вільний управляти акселератором, гальмами і рульовим колесом. Максимальна швидкість руху в даному випадку обмежена 6 км/год; причому кросовер автоматично зупиниться, якщо автомобіліст віддалився від транспортного засобу на відстань більше 10 метрів або не вдається ідентифікувати смарт-ключ запалювання.
Система дистанційного керування стане в нагоді при їзді в умовах бездоріжжя, коли для подолання перешкод потрібен нагляд за машиною з боку. Крім того, комплекс допоможе при парковці в умовах обмеженого простору.
Друга показана система отримала назву Multi-Point Turn. Вона дозволяє автомобілю самостійно розвертатися на 180 градусів для руху у зворотному напрямку. Ось як нові системи виглядають в дії:
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас